مراحل ثبت شرکت | راشا ثبت

مراحل ثبت شرکت

ثبت شرکت یکی از معظل‌هایی است که یک کارفرما می‌تواند به صورت دائم به فکر راه حلی برای آن باشد. شرکتی که ثبت می‌شود، پس از آن به شرکتی مطمئن و قابل اعتماد شناخته می‌شود. از طرف دیگر پس از ثبت شرکت، مالکیت معنوی برند شما برای شخص خودتان محفوظ می‌ماند و کسی جرأت دست درازی به آن را نخواهد داشت.

بنابراین ثبت شرکت مهم‌ترین گام برای ایجاد هویت قانونی و شخصیت برای کسب و کار شماست. با ثبت شرکت به حمایت مالکیت معنوی خود و اعتبار و رسمیت بیشتر در عرصه تجارت دست خواهید یافت. از آنجا که اقدام به ثبت شرکت ممکن است برای هر کسی میسر نباشد، راشا ثبت حاضر است با کمترین هزینه و سریع‌ترین زمان ممکن انواع خدمات ثبت شرکت شرکت را برای شما انجام دهد.

مزایای ثبت شرکت

ترجیح بسیاری از صاحبان سرمایه این است که کسب‌وکار خود را از طریق تاسیس یک شرکت تجاری به راه بندازند تا به آن رونق ببخشند. ثبت شرکت مراحل حیات حقوقی یک کسب‌وکار را ادامه می‌دهد و در نتیجه، اعتبار آن به شکل رسمی و مطمئن تضمین می‌شود. این مسیر به صاحبان سرمایه اجازه می‌دهد تا بر اساس مزایای زیادی از ثبت شرکت بهره‌مند شوند. از جمله این مزایا می‌توان به افزایش اعتبار کسب‌وکار، جذب سرمایه، گسترش تجارت، و تسهیل در تنظیم قراردادهای حجیم اشاره کرد.

همچنین یک شرکت ثبت‌شده می‌تواند به صورت رسمی در مناقصات و مزایده‌ها شرکت کند و برخی امتیازات تجاری را از طریق این راه کسب کند. از طرفی شرکاء تجاری با ثبت شرکت می‌توانند حقوق و حقوقی خود را در زمینه تجارت بهبود بخشند و اختلافات حقوقی خود را از طریق راه‌های قانونی پیگیری کنند. ثبت شرکت علاوه بر افزایش سود تجاری، امنیت حقوقی بیشتری را به همراه می‌آورد و به صاحبان کسب‌وکار این امکان را می‌دهد تا در صورت بروز اختلافات، به راحتی به اساس‌نامه ثبت‌شده مراجعه کنند و مشکلات را حل کنند.

با ثبت شرکت یک هویت حقوقی شخصی شکل می‌گیرد که باعث می‌شود اعتماد عمومی جلب شود و مشتریان بیشتری به سمت شرکت جذب شوند. همچنین با ثبت شرکت، امکان ورود به بازارهای بین‌المللی و انجام تجارت خارجی با اخذ کارت بازرگانی برای شرکت و نماینده‌اش وجود دارد.

راهنمای گام به گام ثبت شرکت

در این قسمت راهنمای گام به گام ثبت شرکت را ذکر می‌کنیم:

مراحل ثبت شرکت
  1. وارد وبسایت http://irsherkat.ssaa.ir شوید و فرم‌های موجود را پر کنید.
  2. در قسمت بعد اطلاعات مربوط به متقاضی را کامل کنید. (موسس، هیئت مدیره و …)
  3. در مرحله بعد نوع شرکت خود را انتخاب کنید.
  4. در گام بعد باید 5 نام را برای شرکت خود پیشنهاد دهید. این نام‌ها نباید تکراری، انگلیسی و مخالف با قوانین جمهوری اسلامی ایران باشند.
  5. درج فعالیت شرکت در گام بعدی.
  6. حال در گام بعد و در مرحله اطلاعات مرکز اصلی، تلفن شرکت، مکان استقرار و … را وارد کنید.
  7. حال در صفحه سرمایه شرکت، نوع سرمایه شرکت را انتخاب کنید. همچنین ارزش ریالی هر سهم را مشخص کنید.
  8. حال در فرم مربوط به اشخاص، اطلاعات همه سهامداران را وارد کنید.
  9. تعیین تاریخ اعتبار سمت‌های سهامداران

راهنمای ثبت شرکت به صورت خلاصه شامل موارد بالا می‌شود.

اسناد مورد نیاز برای ثبت شرکت

  1. 2 نسخه شرکت‌نامه امضا شده
  2. 2.     2 نسخه تقاضانامه شرکت امضا شده
  3. 3.     2 کپی از اساس نامه شرکت
  4. 4.     2 برگ دارای امضا از صورت جلسه مجمع هیئت مدیره و بنیانگذاران
  5. ارائه مدرک سوء پیشینه اعضای هیئت مدیره و بنیانگذارانپ

در ادامه به توضیح انواع شرکت‌های مختلف می‌پردازیم.

انواع شرکت‌های حقوقی در ایران

قوانین ثبت شرکت برای انواع شرکت‌ها متفاوت است. به عنوان مثال برای ثبت یک شرکت سهامی عام، مدارک متفاوتی به نسبت شرکت با مسئولیت محدود نیاز است. در زیر هر کدام از شرکت‌‌ها را بررسی می‌کنیم:

1.     شرکت سهامی

طبق ماده 20 قانون تجارت ایران، شرکت سهامی یعنی شرکتی که سرمایه‌اش به وسیله سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام می‌باشد. شرکت‌های سهامی دو نوع می‌باشند: سهامی عام و سهامی خاص.

2.     شرکت با مسئولیت محدود

با توجه به ماده 94 قانون تجارت ایران، شرکتی که بین دو یا چند نفر برای انجام امور تجارتی تشکیل می‌شود، به آن شرکت با مسئولیت محدود گفته می‌شود. هر یک از شرکاء تنها به اندازه سرمایه‌ای که در شرکت ورود کرده است، مسئول قراردادها و بدهی‌های شرکت می‌باشند. سهام یا بخش‌های سهام بین اعضاء تقسیم نمی‌شود.

3.     شرکت تضامنی

شرکت تضامنی یک نوع شرکت است که تحت یک اسم مخصوص برای امور تجارتی توسط دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می‌شود. در صورتی که دارایی‌های شرکت برای تسویه تمامی بدهی‌های شرکت کافی نباشد، هر یک از شرکاء مسئول پرداخت کلیه بدهی‌ها هستند.

4.     شرکت مختلط غیر سهامی

با تشکیل یک شرکت مختلط غیر سهامی، یک یا چند شریک ضامن و یک یا چند شریک با مسئولیت محدود، روابط شرکا به شرکت نامه تبدیل می‌شود. در نام این شرکت، باید واژه مختلط غیر سهامی ذکر گردد. زیرا این شرکت هیچگونه سهامی عمومی منتشر نمی‌کند.

5.     شرکت مختلط سهامی

یک شرکت مختلط سهامی، یک نوع شرکت است که بین یک یا چند شریک ضامن از یک سو و دو یا چند شریک سهامی از سوی دیگر برای امور تجاری تشکیل می‌شود. در این نوع شرکت در صورتی که دارایی‌های شرکت در زمان انحلال کافی نباشد، هر یک از شرکاء ضامن مسئول برای تادیه کلیه بدهی‌ها می‌باشد.

6.     شرکت تعاونی تولید و مصرف

در ماده 20 قانون تجارت شرکت تعاونی تولید و مصرف یکی از هفت شرکتی است که ذکر شده است. این نوع شرکت براساس قانون تجارت به دو قسمت، یعنی شرکت تعاونی تولید و شرکت تعاونی مصرف، تقسیم می‌شود. برای ثبت این دو نوع شرکت و صورت تشکل آن‌ها، همچنین برای تعیین سهم شرکا، ضرورت دانستن دستورالعمل تشکیل تعاونی‌ها نیاز است.

7.     شرکت نسبی

شرکت نسبی، طبق ماده ۱۸۳ قانون تجارت ایران به معنای شرکتی است که تحت یک نام خاص بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل می‌شود. مسئولیت هر یک از این شرکا به تناسب سرمایه‌ای است که در شرکت سرمایه‌گذاری کرده‌اند. همچنین مطابق ماده ۱۸۴، در نام این شرکت باید واژه شرکت نسبی و حداقل نام یکی از شرکا ذکر گردد.

مراحل ثبت شرکت

سخن پایانی | راشا ثبت

احتمالا تا به اینجا آشنایی با مراحل ثبت شرکت و انواع شرکت‌ها در شما صورت گرفته است. از آنجایی که برای هر فردی ممکن است پیگیری ثبت شرکت مقدور نباشد، شرکت راشا ثبت آماده است تا با کمترین قیمت و کوتاه‌ترین زمان ممکن، شرکت شما را با پیگیری دائمی ثبت کند. مراحل ثبت شرکت شما (هر یک از هفت نوع شرکت) توسط ما در راشا ثبت از صفر تا صد انجام می‌شود.

شرکت راشا ثبت یکی از شرکت‌های حقوقی است که در زمینه‌های ثبت انواع امور حقوقی، ثبت شرکت، ثبت اختراع، ثبت ایده، اخذ ایزو و … فعالیت می‌کند. تجربه چندین ساله‌ی ما در امور ثبتی و حقوقی، ما را قادر ساخته است تا به عنوان یکی از بهترین‌های این حوزه شناخته شویم. در صورت داشتن سوالات بیشتر در مورد نحوه ثبت انواع شرکت‌های حقوقی، با پشتیبانان راشا ثبت در ارتباط باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *